Notaris Herwig, notariskantoor te Vlissingen, voor Zeeland en daarbuiten

Algemeen

 

Wie zijn wij?
Notariskantoor Guido Herwig is gevestigd aan de Coosje Buskenstraat 202.


Het team bestaat uit Guido Herwig (notaris), Marianne van Riet-Verhees (notarisklerk), Manjeska Schipper (notarieel secretaresse), Hester de Broekert-Herwig (notarieel medewerkster). en Marina Provoost-de Fouw (notarieel medewerkster).

Een stukje geschiedenis
Het kantoor van notaris Herwig werd in 1989 als nieuwe zelfstandige vestiging geopend. Notaris Herwig startte destijds met één administratief medewerkster in een kantoor-/woonpand aan de Badhuisstraat 163. 

In 1995 was de praktijk fors gegroeid en deed zich de mogelijkheid voor het voormalige bankgebouw aan de Coosje Buskenstraat 202 te betrekken. Het gebouw ligt tegen de binnenstad aan, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voor cliënten is op eigen grond parkeergelegenheid beschikbaar. Het kantoor beschikt over een authentieke bankkluis, waarin de originele akten veilig worden opgeborgen.

In 1998 opende Notaris Herwig een nevenvestiging in Oost-Souburg en liep hiermee vooruit op de vrijere vestiging die de nieuwe Wet op het notarisambt in 1999 mogelijk maakte.

In 2000 werd mr. Marianne Heuvelmans benoemd tot notaris. Sindsdien leidt zij de vestiging in Oost-Souburg. Samenwerken onder de naam Herwig & Heuvelmans Notarissen op twee locaties bleek echter moeizamer dan gedacht. Met ingang van 1 april 2003 werden de kantoren ieder afzonderlijk voortgezet.